فروشگاه فایل

پایان نامه,رشته تربیت بدنی,رشته ادبیات,د

فروشگاه فایل

پایان نامه,رشته تربیت بدنی,رشته ادبیات,د

پایان نامه,رشته تربیت بدنی,رشته ادبیات,دانلود,رشته راه و ترابری,رشته مشاوره,رشته هوا و فضا,رشته روانشناسی,رشته نقشه کشی صنعتی,رشته اقتصاد,رشته صنایع
نویسندگان
کلمات کلیدی

پاورپوینت (MIS) سیستمهای اطلاعات مدیریت

پاورپوینت ماشین های کود آبیاری

پاورپوینت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

طرح قوانین کلاس (پسرانه و دخترانه)

فرم صورتجلسه کمیته پدافند غیر عامل مدارس

پاورپوینت ورزش داژبال

راضی کردن خانواده پسر برای ازدواج

دعا برای راضی شدن خواستگار

بستن زبان اشخاص

مخالفت شدید خانواده دختر با ازدواج

دعای زبان بند خانواده دختر برای ازدواج

دعا برای پیش رفتن حرف

دعا برای ازدواج سریع با معشوق

جلب رضایت پدر و مادر

دعای تسخیر قلب معشوق برای ازدواج

ختم آیة الکرسی برای تسخیر قلب

اموزش طلسم تسخیر قلب مرد

دعایی برای رسیدن به معشوق از راه دور

دعای مجرب برای ازدواج با معشوق

دعای عاشق کردن معشوق از راه دور

دعای رسیدن به شخص مورد علاقه

پاورپوینت ترمیم و مقاوم سازی ساختمان

پاورپوینت ترانسفورماتورهای الکتریکی

پاورپوینت تغذیه صحیح برای تندرستی

پاورپوینت مراقبت سالمندان

پاورپوینت حوادث ناشی از کار

تحقیق درباره بازار و بازاریابی

پاورپوینت آموزش الکترونیکی

پاورپوینت آموزش کاشت زعفران

ابتکاری جدید برای فشرده سازی پست های فشار قوی PASS

 فهرست مطالب

عنوان                                                                          صفحه

چکیده تحقیق ..............................  11

فصل اول: طرح تحقیق

مقدمه...................................... 12

بیان مسئله................................. 13

اهمیت موضوع ............................... 13

اهداف تحقیق ..............................  14

اهداف کلی تحقیق............................ 14

اهداف جزئی تحقیق .......................... 14

سوالات اساسی ............................... 15

تعریف واژه های تحقیق ...................... 16

فصل دوم: پیشینه تحقیق

اهمیت گوشت از دیدگاه تغذیه ................ 16

پروتئین گوشت .............................. 17

چربی گوشت.................................. 20

ویتامین های گوشت........................... 22

مواد معدنی گوشت............................ 22

هیدرات های کربن گوشت....................... 24

گوشت به عنوان یک منبع انرژی................ 24

مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتیک )......... 25

تاریخچه صنعت............................... 26

اهمیت غذایی سوسیس و کالباس ................ 30

انجمن صنفی صنایع فراورده های گوشتی ایران... 30

هیات مدیره از سال 1380  الی 1382 .......... 31

هیات مدیره ازسال 1384  الی 1386   ......... 31

هیات مدیره از سال 1386 الی 1387 ...........  32

مشکلات ساختاری  ............................ 33

مدیری موفق است که   ....................... 35

خلاصه از اخبار و فعالیتهای انجمن  و تعاونی درسالهای اخیر  36

خبرهایی از کارخانه های عضو انجمن .......... 37

اعضاء هیات مدیره چه کسانی هستند............ 39

اعضاء انجمن چه کسانی هستند................. 39

هدف تشیکل ................................. 40

ادویه را بشناسیم........................... 40

تاریخچه تجارت ادویه ....................... 41

200 سال قبل از میلاد تا 1200  میلادی ........ 42

فصل سوم: جمع اوری داده ها و اطلاعات

تاریخچه شرکت سهامی خاص گلهار.............. 44

تعریف شرکت سهامی .......................... 44

شرکت سهامی خاص............................. 45

سرمایه شرکت سهامی خاص ..................... 45

ثبت شرکت سهامی خاص......................... 46

مشخصات شرکت سهامی خاص ..................... 47

اساسنامه .................................. 47

اساس نامه شرکت سهامی خاص گلها ر    49

سرمایه   .................................. 49

سرمایه شرکت گلهار ......................... 50

انتخاب مدیران و مدت ان .................... 51

بیلان – ترازنامه  .......................... 54

بیلان وترازنامه شرکت گلهار ................. 56

سودوزیان شرکت ............................. 58

حساب سود وزیان شرکت گلهارسال 86   ......... 58

 

فصل چهارم  :تجزیه وتحلیل داده ها

هدف تشکیل شرکت گلهار مشهد ................. 58

میزان تولید کارخانه بر اساس ظرفیت اسمی آن  59

استانداردهای تولید محصول در شرکت گلهار .... 59

شرکت برای بهبود کیفیت محصول چه چاره ای اندیشیده است ؟    60

به چه علت سیستم انبار داری به روز نمی باشد ؟    61

سیستمها وکنترلهای حسابداری ...............  62

اهداف مهم کنترلهای داخلی................... 63

سیستم حقوق و دستمزد کارخانه گلهار ......... 64

سیستم حسابداری کارخانه گلهار............... 64

انبارداری کارخانه گلهار.................... 65

تولید وفروش کارخانه گلهار.................. 65

نکات کلی و اصولی در طراحی سیستمها ......... 65

اجزاء سیستم حسابداری....................... 68

استقرار سیستم حسابداری و تجدید نظر در آن... 70

تجزیه و تحلیل سیستم   ..................... 70

طراحی سیستم  .............................. 71

اجراء سیستم ............................... 72

سیستم پردازش الکترونیکی داده ها (‌ سیستم کامپیوتری ) 73

سیستم حقوق و دستمزد ....................... 82

اهمیت سیستم  .............................. 82

حقوق ومزایای کارکنان .....................  83

لیست حقوق و دستمزد......................... 90

فصل پنجم :نتایج وپیشنهادات

نتیجه ....................................   91

منابع وماخذ ............................... 92

تائیدیه استاد.............................. 93

برخی از نمونه فرم های مورد استفاده در شرکت 94

 

چکیده تحقیق

در این تحقیق به بررسی سیستم های کنترل داخلی(حسابداری-انبارداری-حقوق ودستمزد-تولیدوفروش)  شرکت گلهار به طور خلاصه پرداخته شده است.   هدف تحقیق شناخت صنعت گوشت وکارایی این صنعت در خصوص بهینه سازی محصولات دامی وکشاورزی -شناخت شرکت سهامی وشناسایی سیستمهای حسابداری شرکت مذبور می باشد.

روش تحقیق به این صورت که با مراجعه به شرکت و مصاحبه با مدیر داخلی بخش اطلاعات جزئی در مورد شرکت بدست امد.

در این کار سعی شده محصولات و فراورده های گوشتی به نحو مطلوب وبا اطلاع از پروتئین-چربی و... هر محصول معرفی شود با معرفی هر محصول عکس ان محصول هم در پروژه لحاظ شده است.

استفاده از سایت مربوط به این شرکت هم کمک موثری به ما در جمع اوری اطلاعات نموده است.

                                  

 مقدمه

صنایع گوشت 

گوشت و فراورده های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب میگردد درکشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین ومسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید . فراورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند ، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشتی مسلماً از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود[1] .

 -[1] نوشته دکتر نور دهر رکنی (استاد دانشگاه تهران)

 

توضیحات بالا قسمتی از متن میباشد     

 فرمت : ورد                      تعداد صفحه :105

 

جهت دانلود فایل کلیک کنید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی